Snelkookpan Workshop Acteren

Intensieve workshop Acteren Basis: ‘De Snelkookpan’

Voor wie:
Wil je graag starten met acteerlessen?

  • En heb je nog geen ervaring?
  • Of is het lang geleden dat je hebt gespeeld?
  • Dan is deze intensieve workshop wat voor jou!

In een klein groepje krijg je alle theorie en informatie die bij de basis van Acteren horen op een rijtje. Bovendien ga je deze basis meteen onder onze professionele begeleiding praktisch toepassen op de spelvloer. Je krijgt veel feedback zodat je met sprongen vooruit gaat.

Na deze intensieve workshop krijg je van ons advies voor een passende groep. Dat kan betekenen dat je direct in een klas instapt die de basis beheerst, of zelfs in een middenniveau, maar je kan ook in een basisklas wekelijks nog eens rustig de beginselen opbouwen.

Dit alles gebeurt zoals wij gewend zijn in een veilige omgeving, waarin ‘fouten maken’ niet erg is, maar juist noodzakelijk voor jouw leerproces en dat van je klasgenoten.

Waarom ga je acteren:
Het is ontspannend, je bent er even helemaal uit, je ervaart hoe het is om je in de rol van een ander verplaatsen, je leert je emoties te beheersen, je leert nieuwe mensen kennen, je ontwikkelt jezelf, je leert je stem veelzijdig te gebruiken, je bent een paar uurtjes per week op vakantie, je bent weer even kind, je kan een (verborgen) talent ontdekken…

Er zijn vele redenen om je leven te verrijken en het kan altijd, op elke leeftijd, met iedere achtergrond.

Wat leer je:
Je krijgt alle basisingrediënten van het acteren toegereikt. Als je meer wil weten, dan ben je nieuwsgierig genoeg en moet je gewoon meedoen! Schrijf je nu in via het contactformulier óf bel ons direct voor een kennismakingsgesprekje: 0626864070 (Suzanne van der Moore).

 

Advertenties