Spelen in een voorstelling

Heb jij altijd al in een voorstelling willen spelen? Dit is je kans!

We maken dit jaar twee voorstellingen met een combinatie van volwassenen en jongeren.

Met 2 aparte groepen van ieder circa 8 spelers gaat ActeerAcademie Amsterdam de voorstellingen maken, die het begin van de zomer van 2018 worden opgevoerd. Elke week volg je hiervoor repetities, waarin je samen gaat improviseren, bewegen en acteren. Daarmee werk je toe naar een verrassende, mooie en persoonlijke voorstelling.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor de kennismakingsworkshop op zaterdag 10 februari van 10.30 – 14.30 uur. Tijdens deze leerzame workshop maak je kennis met onze manier van werken en de 2 producties. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Waarom spelen in een voorstelling?
Als je al wat verder bent, je beheerst de basistechnieken van acteren, dan kan het zijn dat je méér wilt. Samen in een vaste groep toewerken naar een voorstelling, is ontzettend leuk en leerzaam. En aan het aan het einde van de repetitieperiode sta je dan ook daadwerkelijk op de planken (of op locatie) voor een publiek. Een spannende en unieke ervaring! Ook dé kans om je vrienden en familie te laten zien waar je je mee bezig houdt.

Kennismakingsworkshop (‘auditie’)
De kennismakingsworkshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het spelen in een voorstelling. Spelervaring is geen vereiste, maar affiniteit met spelen is wel een pré. De kennismakingsworkshop is leuk en leerzaam óók als je na afloop besluit om je niet in te schrijven voor de voorstelling of als er geen plekje voor je is. Dat betekent dat je, net zoals tijdens de reguliere lessen, spelopdrachten krijgt en vooral veel de vloer opgaat.

Het (enige) verschil is dat je nu kennismaakt met de verschillende werkwijze en de inhoud van de voorstellingen én dat je na afloop wel of niet geselecteerd kan worden. Dit laatste maakt het ook een ‘auditie’. Een auditie is natuurlijk altijd spannend, maar net zoals bij onze reguliere lessen staat leren en spelplezier voorop. Beschouw het dus als een ‘gewone’ les, waar je fouten mag maken en jezelf kunt zijn.

VOORSTELLING LILITH
Repetities elke donderdag vanaf 15 februari van 19.30 – 22.00 uur. Prijs: € 365,- (incl. 21% BTW) voor circa 20 lessen van 2,5 uur, 2 extra repetities op zaterdag en een uitvoering in theater in het begin van de zomer (begin juli). Jongvolwassenen t/m 20 jaar en houders van de stadspas betalen € 300,-.

VOORSTELLING ZOMERZONDAG
Repetities elke vrijdag vanaf 16 februari van 16.45 – 19.15 uur. Prijs: € 425,- (incl. 21% BTW) voor circa 20 lessen van 2,5 uur, 2 extra weekendrepetities en één of meer uitvoering(en) in het begin van de zomer (begin juli). Jongvolwassenen t/m 20 jaar en houders van de stadspas betalen € 325,-.

 

 

Advertenties