Spelen in een voorstelling

Heb jij altijd al in een voorstelling willen spelen? Dit is je kans!

We maken dit jaar twee voorstellingen met een combinatie van volwassenen en jongeren.

Met 2 aparte groepen van ieder circa 8 spelers gaat ActeerAcademie Amsterdam de voorstellingen maken, die het begin van de zomer van 2018 worden opgevoerd. Elke week volg je hiervoor repetities, waarin je samen gaat improviseren, bewegen en acteren. Daarmee werk je toe naar een verrassende, mooie en persoonlijke voorstelling.

De repetities voor Lilith zijn al begonnen. De repetities voor Zomerzondag starten op een later moment. We zoeken nog enkele volwassenen. Interesse? Klik hier voor het inschrijfformulier.

Waarom spelen in een voorstelling?
Als je al wat verder bent, je beheerst de basistechnieken van acteren, dan kan het zijn dat je méér wilt. Samen in een vaste groep toewerken naar een voorstelling, is ontzettend leuk en leerzaam. En aan het aan het einde van de repetitieperiode sta je dan ook daadwerkelijk op de planken (of op locatie) voor een publiek. Een spannende en unieke ervaring! Ook dé kans om je vrienden en familie te laten zien waar je je mee bezig houdt.

 

VOORSTELLING LILITH
Repetities elke donderdag van 19.30 – 22.00 uur. Prijs: € 365,- (incl. 21% BTW) voor circa 18 lessen van 2,5 uur, 2 extra repetities op zaterdag en een uitvoering in theater of op locatie in het begin van de zomer (begin juli). Jongvolwassenen t/m 20 jaar en houders van de stadspas betalen € 300,-.

VOORSTELLING ZOMERZONDAG
Repetities elke vrijdag van 16.45 – 19.15 uur. Prijs: € 425,- (incl. 21% BTW) voor circa 18 lessen van 2,5 uur, 2 extra weekendrepetities en één of meer uitvoering(en) in het begin van de zomer (begin juli). Jongvolwassenen t/m 20 jaar en houders van de stadspas betalen € 325,-.

 

 

Advertenties